Добре дошли в нашия магазин
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Аптеката вкъщи
Вижте всички статии

L’Oreal Infaillible 24H Fresh Wear

 

 

Продуктът, който е в основата на всяка добра визия, е фон дьо тенът. Всяка от нас има своите специфични изисквания към този продукт, но ако трябва да обособим най-честите, които са характерни за всеки, то е издръжливост, естествена визия и точен нюанс. Козметичните компании са в гореща надпревара за това кой ще създаде перфектната формулa, покриваща всички изисквания. Едно от новите предложения е това на L’Oreal - Infaillible 24H Fresh Wear фон дьо тен, който обещава покривност и издръжливост.

 

Впечатленията ми още с първото нанасяне на фон дьо тена бяха, че това е един страхотен продукт, който е лесен за нанасяне, стои естествено върху кожата и може да постигне добра покривност върху несъвършенства като пигментация. Беше любов от пръв поглед! Оставаше само да се окаже и издръжлив и щеше да бъде перфектен!

 

За съжаление обещанията за 24-часова издръжливост не се изпълниха. Както при първото, така и при второто нанасяне на продукта, забелязах постепенно 

“попиване” в кожата с времето. В края на деня определени зони стояха почти като без основа, макар че се забелязваха останки под формата на точици тук-там. Тествах продукта и с праймър и пудра, но не успях да удължа издръжливостта кой знае колко. Бих казала, че за смесена към мазна кожа тя ще е в диапазона 4-6 часа, но за суха кожа би могло да е доста по-дълго (както знаем – мазнината разгражда грима).

 

Фон дьо тенът има силен аромат: усеща се като парфюм, ако помиришете накрайника, откъдето излиза продуктът, но на кожата не се усеща по същия начин, дори въобще. Формулата е много течна, лека и приятна.

 

Въпреки неочаквания резултат при теста за издръжливост, формулата на фон дьо тена ми хареса толкова много, че смятам да купя подходящ нюанс и да го използвам в ежедневието си. Като покривност, завършек и представяне ми напомня много на новото предложение на Guerlain, което също се изпари от кожата на лицето ми, когато го тествах, но  пък стои като втора кожа. Разликата в цената е огромна, в полза на L’Oreal. Стига да нацелите правилния подтон за вас, ще имате съюзник в това да изглеждате естествено, но с равен тен на лицето и без несъвършенства.

 

Разгледай продуктите L’Oreal Infaillible 24H Fresh Wear тук

 

Оценки
Формула: ⭐⭐⭐⭐
Аромат: ⭐⭐⭐
Интензивност на покритието: ⭐⭐⭐⭐
Опаковка: ⭐⭐⭐⭐
Цена: ⭐⭐⭐⭐⭐

 

 

 

Автор: Девора Джамбова

 

Девора е гримьор на свободна практика и блогър. Призванието ѝ е да създава красота и да бъде до хората в най-щастливите им моменти. Подхожда с отношение към всеки продукт, който използва за себе си или за своите клиенти, затова я поканихме да споделя с вас своите впечатления. 

Разгледайте повече за нея в сайта ѝ или я последвайте в социалните мрежи.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани

Лиценз аптека

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.