Добре дошли в нашия магазин
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Аптеката вкъщи
Вижте всички статии

Суха и загрубяла кожа в края на лятото – как да се справите с проблема

В последните седмици на лятото вашата кожа има нужда от специална грижа. След досега със силните UV лъчи и солената морска вода, тя е пресушена, загрубяла и „зажадняла“ за дълбоко подхранване и хидратация!

Хидратиращите козметични продукти не са достатъчни за постигането на тази цел. Причината е, че те действат на повърхността и не са в състояние напълно да неутрализират увреждането, което слънчевите лъчи са нанесли на колагена – най-важният протеин в дермата, поддържащ кожата здрава, еластична и гладка.

 

 

Прекомерното излагане на UV лъчите възпрепятства производството на колаген 

Ултравиолетовите лъчи намаляват способността на фибробластите да произвеждат колаген, хиалуронова киселина и еластин, и стимулират активността на ензима, който разгражда и уврежда колагена. 

 

Напредването на възрастта – другият фактор, който намалява синтеза на колаген

След 25-годишна възраст естественото производство на колаген постепенно започва да намалява. До средата на тридесетте години от живота това може и да не си личи толкова ясно, но с времето негативните промени стават все по-видими.

 

BioCell Collagen® with Hyaluronic Acid / Биосел колаген с хиалуронова киселина – оптимална грижа за вашата кожа, сигурна защита срещу преждевременното стареене!

BioCell Collagen® with Hyaluronic Acid съдържа висококачествен колаген с висока степен на усвояване, който се състои от бионалични колагенови пептиди, действащи на клетъчно ниво.

BioCell Collagen® with Hyaluronic Acid стимулира естествения синтез на колаген, спомага за намаляване чувствителността на кожата към UV-лъчите и предпазва колагеновите влакна от увреждания.

Приемът на BioCell Collagen® with Hyaluronic Acid в продължение на поне месец и повече, допринася за изглаждане на фините линии, намаляване дълбочината на вече съществуващите бръчки и забавяне появата на нови такива. Хиалуроновата киселина, чиито естествен източник е висококачественият колаген в продукта, осигурява оптимална хидратация за кожата и увеличава влагата в нея с повече от 70%.

 

Доверете се на BioCell Collagen® with Hyaluronic Acid, защото:

  • ефикасността му е доказана в над 20 рандомизирани, двойно слепи, плацебо-контролирани изпитвания;
  • притежава 7 патента за безопасност и ефективност;
  • отличен е със статут  GRAS, гарантиращ, че при процеса на производство са спазени всички изисквания за Добри производствени практики (GMP)! 

 

Всяка капсула Биосел колаген съдържа: хидролизиран колаген тип II, хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, извлечени от стерналния хрущял на пилета, които не са третирани с антибиотици.

Продукт на американската компания BioCell Technology LLC. Прием: по 1 капсула Биосел колаген 2 пъти дневно, за предпочитане на празен стомах.

 

Продуктите може да намерите тук!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани

Нови продукти

Лиценз аптека

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.