Добре дошли в нашия магазин
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Аптеката вкъщи
Вижте всички статии

Как да имате силен имунитет и в най-критичните месеци от годината?

Имунната система е защитният механизъм на тялото срещу болестотворните вируси, бактерии и алергени. За съжаление тя лесно може да излезе извън баланс при пропуски в храненето, недоспиване, стрес, хронични заболявания.

 

Възстановете имунния баланс по естествен начин

Природната медицина разполага с богат арсенал от билки и други натурални средства за укрепване на организма. Сред тях особено се открояват медицинските гъби и билките пау Д‘арко (мравчено дърво) и котешки нокът.

Те са отдавна известни с оздравителните си, тонизиращи свойства. Изключително подходящи са за хора с хронични заболявания, при които рискът от спад в имунните защити е по-висок, особено в условията на грипни епидемии и други неблагоприятни условия.

Освен че подсилват имунитета, медицинските гъби и билките пау Д‘арко и котешки нокът имат добре изразен адаптогенен ефект – помагат на организма да се приспособява към физически и емоционален стрес, промени, изтощителни климатични условия.

 

 

Силен имунитет с Nature’s Way

Nature’s Way е американска компания с 50 години опит в индустрията на натурални продукти с първокласно качество и оптимален ефект.

Продуктите на Nature’s Way, съдържащи екстракти от пау Д‘арко, котешки нокът и медицински гъби се препоръчват за профилактика и поддържане на имунното здраве през есенно-зимния период от годината. Ето кои са основните им ползи!

 

Шитаке

Myco Defense / Мико дифенс, 60 капсули - уникална имуностимулираща и онкопрофилактична формула, включваща екстракти от 12 вида медицински гъби (енокитаке, майтаке, мешима, химемацутаке, рейши, ямабушитаке, каваратаке, кладница, шийтаке, жу-линг, агарикон и чага). Подсилена с витамин С и корен от organic джинджифил за допълнителен антиоксидантен ефект и подобряване храносмилането на гъбите.

 • Мощно естествено средство за имунопрофилактика при често повтарящи се инфекции и понижение на имунните защити сили след продължително боледуване.
 • Подпомагат детоксикацията на организма при живот и работа в агресивна среда.

 

Pau D’arco Inner Bark / Мравчено дърво/ Пау Д' Арко

 

Pau D’arco Inner Bark / Мравчено дърво/ Пау Д' Арко (вътрешна кора) 100 капсули/ 180 капсули

 

 • Традиционно антибактериално, противовирусно, антипаразитно и фунгистатично лечебно растение.
 • Облекчава симптомите при простуда, грип и респираторни инфекции.
 • Потиска развитието на стафилококи и ешерихии в червата и нормализира моториката.
 • Има противовъзпалително и антиревматично действие срещу остеоартрита.
 • Оказва антианемичен, имуностимулиращ и общоукрепващ организма ефект в периоди след тежко боледуване.

 

 

 

Cat’s Claw / Котешки нокът, 100 капсули

 • Традиционен имуностимулатор с мощни противовъзпалителни свойства.
 • Намалява хроничната умора по време на и след тежко боледуване.
 • Има мощен противовирусен ефект срещу лабиален херпес и херпес зостер.
 • Може да подобри състоянието при остеоартрит, ревматоиден артрит, гастрит, колит, стомашни язви и „повишена чревна пропускливост“.

 

 

Cat’s Claw / Котешки нокът

Екстрактите от пау Д‘арко и от котешки нокът на Nature’s Way са произведени по строгите стандарти за избягване на ГМО и са сертифицирани от Non-GMO Project. Притежават Tru-ID™ сертификат, удостоверяващ, че съставът им е органичен и напълно безопасен.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари

Най-продавани

Нови продукти

Лиценз аптека

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.