Добре дошли в нашия магазин
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Аптеката вкъщи
Вижте всички статии

Месец на сърдечното здраве в аптеки HomePharma: възползвайте се от специалните намаления на продукти Natural Factors!

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

 

Сърцето работи денонощно, за да изпомпва кръв и кислород до всички органи в тялото. Имайки предвид непрестанното натоварване, на което е подложен този толкова важен орган, би трябвало да се замислим грижим ли се добре за него или точно обратното - ежедневно излагаме здравето му на риск?

 

Фактори от начина на живот, застрашаващи сърдечното здраве:

  • неподходяща диета и чести преяждания
  • системен прием на алкохол и/или тютюнопушене
  • недостатъчна физическа активност
  • хроничен стрес

Дори само едно от тези условия да е налице, основните функции на сърцето могат да бъдат сериозно нарушени. Така например, съществуват повече от 1400 биохимични реакции в отговор на стреса, включително повишаване на кръвното налягане и ускоряване на сърдечния ритъм.

 

Сила и енергия за сърцето с натуралните продукти на Natural Factors!

Канадската компания Natural Factors е един от световните лидери в производството на висококачествени, 100% натурални диетични добавки, подпомагащи здравето на сърдечно-съдовата система, нервната система и мозъка, зрението, ендокринната система, костите и зъбите, стомашно-чревния тракт.

 

Природните продукти на Natural Factors, създадени за поддържане на сърдечната функция включват: коензим Q10, омега-3 мастни киселини, антиоксиданти, растителни екстракти, витамини и минерали (включително ниацин и магнезий), комбинирани формули и други естествени средства за здравето на сърцето и кръвоносните съдове.

Сред тях особено важно значение за сърдечния мускул има коензим Q10 – витаминоподобно съединение, което естествено се произвежда в организма и играе ключова роля за производството на клетъчна енергия. Сърцето е сред органите, в които коензим Q10 се съдържа в най-високи количества. С напредване на възрастта обаче, нивата на този важен антиоксидант намаляват, което се отразява неблагоприятно на сърдечно-съдовата система.

В кардиологията коензим Q10 се използва при атеросклероза, коронарна болест на сърцето, застойна сърдечна недостатъчност, сърдечна аритмия, високо кръвно налягане.

Коензим Q10 на Natural Factors се предлага в дози от 60, 100, 200 и 400 mg. Марката предлага и Убиквинол – формата, съставляваща около 90% от циркулиращия коензим Q10 в организма и отличаваща се със значително по-висока степен на усвояване и биоактивност от стандартния Q10 (убиквинон).

 

 

Формулата Ultimate Heart Health на Natural Factors също предлага значими ползи за сърдечното здраве. Всяка капсула Ultimate Heart Health съдържа извлек от медицинската гъба рейши, екстракти от глог, червено цвекло, гроздово семе и други билки, подпомагащи здравословното функциониране на сърцето.

 

Ultimate Heart Health се препоръчва основно за нормализиране на кръвното налягане и контрол на холестерола, но оказва благоприятно влияние и върху нервната система като намалява напрежението и усещането за стрес.

 

Един от най-високодозираните продукти с Омега-3 мастни киселини на Natural Factors, е RxOmega-3 Maximum Triple Strength. Всяка капсула RxOmega-3 Maximum Triple Strength съдържа 1425 mg концентрат от молекулярно дестилирано и ултра пречистено рибено масло (аншоа, сардина и/или скумрия), източник на 600 mg ейкозапентаенова киселина (ЕРА) и 300 mg докозахексаенова киселина (DHA).

 

Полезното действие на RxOmega-3 Maximum Triple Strength засяга както сърцето и кръвоносните съдове, така и мозъка, нервната система и хормоналното здраве. Рибеното масло в продукта притежава мощни противовъзпалителни свойства – намалява хроничното възпаление в тялото и ограничава риска от свързаните с него заболявания, като например атеросклероза. Опаковката съдържа 150 софтгел капсули. Прием: по 1 капсула дневно.

 

Разгледайте и други продукти за сърдечно здраве на Natural Factors и вземете своя със специална отстъпка от стандартната цена - тук!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани

Нови продукти

Лиценз аптека

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.