Добре дошли в нашия магазин
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Аптеката вкъщи
Начало Статии

Статии

Суха и загрубяла кожа в края на лятото – как да се справите с проблема

В последните седмици на лятото вашата кожа има нужда от специална грижа. След досега със силните UV лъчи и солената морска вода, тя е пресушена, загрубяла и „зажадняла“ за дълбоко подхранване и хидратация!

Прочети още →

Цялостна детоксикация и здравословна редукция на теглото с Тисилин клийнс!

Колко пъти от началото на годината си обещавахте, че ще влезете в по-добра физическа форма? И отново ли се провалиха плановете ви?

Е, време е за истинска промяна!

Прочети още →

5 ползи от слънцезащитната козметика за деца

Според медицински проучвания, проведени в Ирландия, се оказва, че когато навършим 18 години достигаме 22% от...

Прочети още →

Хлорофил - отлична защита срещу нежеланите телесни миризми

Би било трудно да си представим ежедневието си без специалните продукти срещу изпотяване и нежелана телесна миризма. С тяхна помощ е лесно да си осигурим необходимата „доза“ свежест всеки път, когато се наложи...

Прочети още →

Митове и истини за новия коронавирус COVID-19

Новият коронавирус засегна вече и  България, след като през последните дни бяха открити няколко заразени души. За да можем да се предпазим, доколкото е възможно от заразяване с опасния вирус е редно да се запознаем с основните неща, известни за него.

Прочети още →

Куркума - Свойства и ползи

В последните години все по-често се говори за ползите от куркумата, нейните лечебни свойства и как се отразява на здравословното ни състояние. Ако все още не сте успели да се запознаете подробно с благоприятните ефекти на тази подправка, сега е моментът да научите интересни детайли за куркумата и ценните ѝ качества.

Прочети още →

Типове Колаген - Видове и ползи

Всички знаем и сме чували за колагена, за неговите ползи, но знаете ли, че съществуват цели 28 различни вида колаген, като не всеки от тях е създаден по идентичен начин? Всеки тип колаген действа различно на човешкото тяло и затова колагеновите добавки могат да съдържат няколко вида колаген.

Прочети още →

Защо всеки трябва да приема омега-3 мастни киселини

Тялото има своите начини да покаже, че изпитва дефицит на омега-3 мастни киселини. Ако забележите, че кожата ви е станала...

Прочети още →

Лечението с билки крие рискове

От съвсем леки здравословни смущения до сериозни проблеми  билките се използват все повече, но рядко се замисляме дали всъщност няма риск от тях? Истината е, че в много билки има полезни вещества, които биха имали благоприятен ефект при определени състояния, но единствено, когато са предписани от лекар специалист, който е наясно със здравословното ни състояние, с всички придружаващи заболявания и след като ни е информирал за потенциалните рискове и странични ефекти от комбинацията между билкови продукти и конвенционални лекарствени средства.

Прочети още →

Менопауза – какво да очакваме?

Прочетете какво всъщност може да очаквате от този период в живота си и как да облекчите признаците.

Прочети още →
Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»

Най-продавани

Нови продукти

Лиценз аптека

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.