Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

7 лв. - 249 лв.
Начало Марки

Microlife

Филтри
Microlife

Microlife

 

Швейцарската корпорация Microlife основана през 1981 г. от Кин Июан Лин и днес е един от световните лидери в развитието и производството на медицинско диагностициращо оборудване за домашно наблюдаване и клинична употреба. Апарати за измерване на артериално налягане, електронни термометри, компресорни инхалатори и гъвкави грейки са основен обект на търговия на Microlife.


Те се стремят да дадат възможност на клиентите си, чрез техните продукти и услуги, да контролират и подобряват собственото си здраве. Продуктите на Microlife не съдържат опасни за природната среда вещества. 

Те поддържат високо качество, сигурност и точност. Развиват технологии в полза на Вашето здраве и се стремят да достигнат качество на апаратите за използване в домашни условия толкова високо, колкото на апаратите за професионално приложение. 

Измервателните уреди на Microlife дават информация за състоянието на Вашето здраве. Сигурността и точността на измерваните стойности са изключително важни за гарантиране безопасността при самоконтрол. Microlife и неговата репутация стоят зад това. С апаратите на Microlife измерването в домашни условия е толкова прецизно, колкото и това, направено от лекар. 

Техните медицински уреди са клинично тествани и гарантират най-високо ниво на безопасност. Те са стабилни и лесни за използване. Независимо дали става въпрос за контролиране на висока температура, артериално налягане, астма, тегло или затопляне, технологията на Microlife Ви предоставя точно и сигурно решение за деца и възрастни. 

 

33

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»

Най-продавани:

Нови продукти:

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.