Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи
Начало Марки

Doppelherz

Филтри
Doppelherz

Doppelherz

Doppelherz е бранд на немският фармацевтичен производител Queisser Pharma. Марката има повече от 100 години история, започвайки чрез производството на един от най-емблематичните си продукти - Витал Тоник. Верни на своята немска прецизност, всички продукти се произвеждат в Германия за да постигнат най-високо качество. За да гарантират това, всички техни продутки се произвеждат по GMP стандарт като използват само суровини от сертифицирани доставчици, а качеството им се проверява повторно в лаборатория, преди да бъдат включени в производствения процес.

 

Марката Doppelherz се разпространява в повече от 50 страни по света, като на немският пазар държи 30% пазарен дял. Там тя разполага с повече от 140 продукта, всички разработени по най-новите фармацевтични технологии и стандарти. Осланяйки се на научни изследвания и дании от различни клинични проучвания, те успяват да гарантират за безопасност на продуктите си, тяхната ефективност, подходящи лекарствени форми, удобни за нашето забързано ежедневие и максимално високо качество.

 

От 2008-ма година, марката се предлага вече и в България. Двете сърца на Doppelherz са добре познати и бързо стават любима марка на много българия, лекари и фармацевти. Гаранцията за качество, приемливата цена и иновативните формули, бързо налагат марката и тя става пазарен лидер в определени категории като Витамини и Минерали, Магнезий, Колаген съдържащи продукти, Витамин C + Витамин D и други. Марката е носител и на много награди и отличия като:

  • „Хранителна добавка на годината“ от българските фармацевти, в лицето на Българския фармацевтичен съюз
  • Устойчиво развитие и качествен фармацевтичен продукт от списание „Бизнес лейди
  • Любима марка на българския потребител в класацията на списание "Бизнес лейди", категория Витамини и хранителни добавки.

 

 

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Повече от 20 години Допелхерц работят за намаляването на вредните емисии, отделящи се при производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира въздействието на емисиите върху околната среда, като подкрепя проекти за защита на климата в различни точки по света в сътрудничество с организацията ClimatePartner.

Виж още

54

продукти

Продукти

Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»