Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

3 лв. - 40 лв.
Начало Марки

Urgo

Филтри
Urgo

Urgo

Urgo е френски производител на медицински продукти за лечение и грижа за кожата. Те предлагат широка гама от продукти за различни нужди на кожата, като превенция и лечение на рани и увреждания, грижа за нокти и крака, устна хигиена, лечение на мускулно-скелетни болки и др.

 

Продуктите на Urgo се отличават с иновативни технологии и формули, които ги правят ефикасни и безопасни за употреба. Марката е посветена на научните изследвания и разработването на нови продукти, които да отговарят на нуждите на потребителите.

  • Urgo Coricede е продукт за лечение на кокоши трън и увреждания на кожата около тях. Той е предназначен да лекува и облекчава болката и дискомфорта, свързани с кореми, и да помага за бързото им зарастване.
  • Urgo Blisters е продукт, който предназначен за превенция и лечение на мазоли и бълбуци. Той е създаден с уникална технология Hydrocolloid, която помага за създаване на подходяща среда за бързото зарастване на уврежданията на кожата. Продуктът е изключително ефикасен при лечението на мазоли, тъй като осигурява дълготрайна защита и намалява болката и дискомфорта. 
  • Urgo Sensitive Stretch е продукт, който предназначен за лечение на рани и увреждания на кожата, като осигурява нежна грижа за чувствителна кожа. Продуктът е изработен с хипоалергенна формула, която е дерматологично тествана и е подходяща за хора с чувствителна кожа. Urgo Sensitive Stretch е обогатен с екстракт от алое вера, който е известен със своите хидратиращи и успокояващи свойства.

Продуктите на Urgo са изключително ефективни и са създадени с цел да предоставят бързо и ефикасно лечение на различни увреждания на кожата. Освен това, те са създадени с уникални технологии и формули, които ги правят подходящи за различни типове кожа, включително и чувствителна кожа. Ако имате нужда от лечение на кокоши трън, мазоли, увреждания на кожата или други здравословни проблеми, свързани с кожата, продуктите на Urgo може да бъдат подходящ избор за Вас.

38

продукти

Продукти

Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.