Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

8 лв. - 500 лв.
Начало Марки

Avent

Филтри
Avent

Avent

Avent е прочувствена и доверена марка, посветена на грижата за бебета и техните родители. От над 30 години тя предоставя иновативни и качествени продукти, които помагат на родителите да се грижат за здравето и добробита на своите малки деца.

 

Марката Avent предлага широка гама от продукти, включително биберони, бутилки, стерилизатори, помпи за кърма и аксесоари за хранене и грижа за бебета. Всички продукти са разработени с най-високи стандарти за безопасност и удобство, отговаряйки на нуждите и предпочитанията на младите родители.

 

Бибероните и бутилките на Avent са специално проектирани, за да следват естественото движение на бебето по време на хранене и да предотвратят натрупването на въздух в стомаха, намалявайки риска от колики и неудобства. Те също така са изработени от безопасни материали, които не съдържат вредни вещества.

 

Avent разбира, че родителството е прекрасно и вълнуващо приключение, но идва с предизвикателства. Затова марката се стреми да предостави интелигентни и интуитивни решения, които правят грижата за бебето по-лесна и удобна за родителите. Технологичните иновации на Avent включват удобни функции като автоматични сензори, контрол на температурата и лесно почистване, които осигуряват практичност и удобство в ежедневието.

 

С Avent можете да бъдете сигурни, че получавате продукти от високо качество, които са разработени с много грижа и внимание към нуждите на вашето бебе и вас. Изберете Avent и се насладете на спокойствието и увереността, че сте правили най-добрия избор за вашето дете.

124

продукти

Продукти

Страница 1 от 11
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Нови продукти:

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.