Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи
Phyto hairlose
Phyto medical care
phyto beauty care
phyto daily care
Phyto care for colored hair
Phyto color
Начало Марки

Phyto

Филтри
Phyto

Phyto

Създадена от известния френски стилист Патрик Алес през 1969, марката Phyto е синоним на страст към растенията и красотата на косата.

 

PHYTO използва едни от най-ефикасните активни съставки, съществуващи в света на растенията с цел да възвърне и съхрани здравословния вид на косата и да разкрие естествената й красота. Едновременно с това продуктите създават усещане за лукс и естетическо отношение към косата.

 

Лаборатории PHYTOSOLBA провеждат непрекъснати проучвания и работят в тясно сътрудничество с водещи учени, за да предложат иновативни грижи за коса с клинично доказани резултати.

След внимателно изучаване на знанията за растенията, натрупвани във вековете, Лаборатории PHYTOSOLBA разработват истинска “компютърна библиотека"  на всички документи и статии за растения.

В сътрудничеството си с учени от CNRS (френски Национален Институт за Изследвания), Училища по фармация, дерматолози, фармацевти, инженери и ботаници, Лаборатории PHYTOSOLBA увеличават познанията си за растенията и активните съставки, които те съдържат, за да подпомогнат здравословния баланс, хигиена и комфорт на всеки човек.

Използваните научни техники осигуряват качеството и ефективността на всички продукти на PHYTO.

 

Концепцията на “дълбоката грижа за коса” е базирана на 3 ключови стъпки:

  • Почистване на скалпа с етерични масла
  • Нормализиране на скалпа. Шампоанът се подбира в зависимост от типа скалп: за боядисана, фина, изтощена коса – всеки специфичен случай изисква целенасочена грижа.
  • Разкрасяване на косата с крем, балсам или спрей

49

продукти

Продукти

Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»