Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи
Начало Марки

A-Derma

Филтри
A-Derma

A-Derma

A-derma е водеща марка в областта на естетиката и грижата за кожата, известна със своите иновативни продукти, базирани на активни съставки от растителен произход. Създадена от експерти в областта на дерматологията, A-derma предлага продукти, които се грижат за кожата в дълбочина и я подхранват, без да я дразнят.

 

Марката се отличава с използването на растителни екстракти от оригинални растения, култивирани специално за тях. Най-иновативният състав на A-derma е Ръжовата вода от растението Rhealba® Овес, която е богата на активни съставки с успокояващи и регенериращи свойства. Това прави продуктите на A-derma подходящи за най-чувствителната кожа, включително и за кожа, склонна към атопия и раздразнения.

 

Формулите на A-derma са създадени, за да предоставят интензивна хидратация, подхранване и защита на кожата. Освен това, те се грижат и за възстановяването на кожната бариера и укрепването на имунната система на кожата. Всички продукти на A-derma са тествани дерматологично и са безопасни за употреба.

 

Независимо дали става въпрос за грижа за лицето, тялото или косата, A-derma предлага широка гама от продукти, които отговарят на различните нужди на кожата. От почистване и тонизиране до хидратация и анти-ейдж грижа, марката предоставя нежни, но ефективни решения за вашата кожа.

 

A-derma се грижи не само за красотата и здравето на вашата кожа, но и за околната среда. Всички опаковки на марката са направени от възобновяеми материали и са напълно рециклируеми.

 

Открийте натуралната и ефективна грижа за вашата кожа с A-derma и се насладете на красота и благоденствие от растителен произход.

68

продукти

Продукти

Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»