Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

3 лв. - 8 лв.
Начало Марки

Always

Филтри
Always

Always

Always е световно известна марка, посветена на производството на продукти за женска хигиена. От дълги години тя е надежден партньор на жените, предлагайки им комфорт, защита и увереност през целия месечен цикъл.

 

Марката Always предлага широка гама от продукти, включително дамски превръзки, тампони и др. Всички продукти са създадени с внимание към специфичните нужди на женското тяло и целта да предоставят максимален комфорт и защита през целия ден.

 

Подложките и тампоните на Always са изработени от висококачествени материали, които осигуряват мекота, дишаемост и нежност върху кожата. Технологичните иновации на марката гарантират перфектно прилепване и предпазване от протичане, давайки ви увереност и спокойствие през целия ден.

 

Always се грижи не само за комфорта, но и за здравето на жените. Продуктите са разработени със специални формули, които предпазват от дразнене и алергични реакции, като същевременно осигуряват висока степен на хигиена и безопасност.

 

С марката Always вие получавате повече от просто продукти за женска хигиена - получавате доверие, подкрепа и увереност. Независимо дали сте активна спортистка, заета професионалка или просто се нуждаете от надеждна защита по време на месечния цикъл, Always ви предоставя най-добрите решения.

 

Изберете Always и се насладете на безгрижното ежедневие, като се доверите на марката, която разбира и отговаря на вашите нужди за комфорт, защита и самочувствие.

30

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»

Нови продукти:

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.