Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи
baby care Uriage
Thermal water
hygiene face & body
Eau Thermale
Sun care
Dry skin Xemose
Bariederm
Anti age
DS hair Uriage
Hyseac Oily skin
Roseliane Sensitive skin
Reactive skin Tolederm
Intimate Gyn-Phy
Dermo products
Начало Марки

Uriage

Филтри
Uriage

Uriage

Uriage е френска дерматологична козметика създадена през 1992г, която удовлетворява потребностите на лекари, дерматолози, фармацевти и потребители по цял свят, ангажирайки се с грижата за здравето на кожата.

Формулите на Uriage са хипоалергенни и доказано некомедоногенни и така отговарят на изискванията и на най-чувствителната кожа.

В основата на продуктите стои термалната вода на Юриаж. Тя е уникална с нейната изотоничност и не промена размера и формата на клетките, действайки в пълна хармония с кожата.

Термалната вода Uriage има най-високото съдържание на минерали и микроелементи, което я прави до 50 пъти по-обогатена, в сравнение с останалите термални води, използвани в дерматологията.

Със своя състав, изотоничност, противовъзпалително, хидратиращо, успокояващо и антиоксидантно действие, тази уникална термална вода е основна активна съставка във всеки един от на Лаборатории Uriage.

Днес марката Uriage е представена в над 73 държави и в нейното богато портфолио  потребителите могат да открият своята ежедневна грижа, правейки своя избор според нуждите си.

Докосвайки се до продуктите на марката ще откриете един нов свят.

Светът на иновативни патентовани формули, впечатляващо ниво на ефикасност, висока толерантност и пълна наслада от изумителни текстури и аромати.

154

продукти

Продукти

Страница 1 от 13
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»