Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

14 лв. - 390 лв.
Начало Марки

Omron

Филтри
Omron

Omron

ЗА OMRON HEALTHCARE

Отдаден да помага на хората да живеят по-свободен и по-пълноценен живот с нулев компромис, OMRON Healthcare е световен лидер в областта на клинично доказаното и иновативно медицинско оборудване за здравен мониторинг и терапия.

 

OMRON Healthcare е марка No.1 при електронните апарати за измерване на кръвно налягане, с над 200 милиона продадени уреда, както и при небулайзерите за респираторна терапия (компресорни инхалатори). Другите основни категории продукти на компанията са нискочестотна апаратура за болкотерапия (електростимулатори), електронни термометри и ел.везни. В продължение на много десетилетия устройствата на OMRON са помогнали на хората да предотвратяват и управляват своите медицински състояния както у дома, така и в клиничната практика в над 110 страни по света.

 

OMRON Healthcare Group е със седалище в Киото, Япония. OMRON Healthcare Europe B.V. е подразделението за Европа, Русия, Близкия изток и Африка и осигурява обслужване на клиенти в повече от 74 страни.

32

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»

Нови продукти:

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.