Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

3 лв. - 42 лв.
Начало Марки

Huggies

Филтри
Huggies

Huggies

Huggies е водещата марка за пелени и грижа за бебета, която е част от прочутия британски производител Kimberly Clark.

Ние разбираме, че нищо не е по-важно от комфорта, защитата и благополучието на вашето бебе, и затова избираме продукти, които отговарят на най-високите стандарти на качество.

 

Huggies са създадени с внимание към детайлите и отговарят на най-високите стандарти на качество и безопасност.

 

Като част от Kimberly Clark, Huggies се отличава с иновативни технологии и научен подход към разработването на своите продукти. Те използват най-новите материали и доказани формули, за да осигурят максимален комфорт, сухота и защита за вашето бебе.

 

В Homepharma можете да откриете широка гама от продукти на марката Huggies, включително различни размери на пелени, грижа за кожата на бебето и други необходими аксесоари. Ние се стремим да ви предоставим лесна и удобна покупка с гаранция за качество и надеждност.

 

При избора на Huggies за вашето бебе, вие избирате продукти, които ви дават спокойствие и увереност. Нашата цел е да ви осигурим най-добрите продукти за грижа за вашето бебе, защото здравето и благополучието му са от първостепенно значение.

 

Изберете Huggies и се доверете на марката, която е с вас от първите дни на вашето бебе. Разчитайте на нас, защото вашият комфорт и доверие са най-важни за нас.

33

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.