Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

14 лв. - 50 лв.
Начало Марки

Vitaslim

Филтри
Vitaslim

Vitaslim

Vitaslim е серия висококачествени френски продукти, разработени в съответствие с най-съвременната концепция в грижата за здравето и красотата. Марката Vitaslim се свързва с натуралност, високо качество, иновация и ефективни формули. За постигане на максимален ефект, портфолиото е съставено от продукти със синергично действие – комбиниране на формули, които взаимно подсилват действието си.

 

Продуктите се произвеждат за Vitaslim от фармацевтичния гигант Capsugel в заводите в Colmar, Франция. Към днешна дата компанията е част от структурите на швейцарския гигант Lonza.

 

Vitaslim се произвеждат по патентована технология за капсулиране LICAPS™ на Capsugel за влагане на течни екстракти в твърди желатинови капсули. Технологията е гаранция за натурален произход, бързо действие, ефективност и безопасност на съставките.

 

В продуктите Vitaslim се влагат само висококачествени съставки с клинично доказана ефективност. Те притежават сертификати за произход и качество. Произведени са в съответствие с най-високите европейски стандарти за производство на хранителни добавки, подкрепено с GMP сертификат (Good Manufacturing Practises). GMP сертификатът показва, че продуктите са в съответствие с Наредбата за химическия състав на храните (Food Chemical Codex) на Световната здравна организация (World Health Organization (WHO). GMP е гаранция за контролиран химически, биологичен и физически състав на продуктите.

 

Vitaslim си партнира с редица световни компании, лидери в производството на хранителни добавки от биоресурси. Сред тях са фирми, като Lonza, Швейцария, Aker BioMarine AS, Норвегия, и др.

 

Продуктите Витаслим са на българския пазар от 2009 г. Благодарение на своите качества, естествен произход и разрастваща се продуктова гама, се налагат все по-успешно сред българските потребители. Vitaslim LIGHT е „Най-продаваният продукт за отслабване” за 2011 г. и 2012 г. според данни на IMS Health. На второто място за 2012 г. се нарежда Vitaslim LINE, сочат данните.

 

През 2011 г. Vitaslim печели приза „Най-добра марка за 2011” в категория Здраве и Красота на годишните награди „Best Brand Awards”.

9

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти:

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.