Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

4 лв. - 10 лв.
Начало Марки

Boiron Mono

Филтри
Boiron Mono

Boiron Mono

Монопрепарати на Боарон са  хомеопатични лекарствени продукти, изготвени и съдържащи един хомеопатичен източник. Те представляват готов продукт под формата на гранули в полупрозрачно шишенце, което улеснява тяхното точно дозиране. Те не са придружени от листовка и нямат определено терапевтично показание или дозировка, защото е възможно да се използват различни продукти в различни терапевтични схеми и комбинации за определени заболявания. Техният избор и предписаване трябва да става преди всичко от лекар хомеопат,  който да назначи конкретно лечение за конкретен пациент и ситуация.

 

Всички регистрирани монопрепарати може да разгледате  тук или да изтеглите от тук. Те са в шишенца съдържащи около 80 гранули. Всяко шишенце е оцветено в специфичен цвят спрямо разреждането на продукта. Така вие лесно може да се ориентирате като разреждане 5CH е в зелен флакон, 9 CH са в син флакон, 15 CH са в жълт флакон и 30 CH са в лилав флакон. Това са и регистрираните в България варианти на разреждания на индивидуални продукти. Във видеото по-долу може да видите как да използвате флаконите.

 

 

 

В аптека HomePharma работи сертифициран магистър фармацевт- хомеопат, към който може да задавате въпроси свързани с вашето  лечение. Вашите запитвания може да напишете на имейл office@homepharma.bg или на лично съобщение на нашата фейсбук страница. Магистър фармацевт Алис Каналиева ще отговори в най-кратки срокове.

455

продукти

Продукти

Страница 1 от 38
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Нови продукти:

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.