Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

5 лв. - 28 лв.
Начало Марки

Aflofarm

Филтри
Aflofarm

Aflofarm

Aflofarm е създадена от Анджей и Гражина Фурман, които работят във фармацевтичната индустрия от началото на 80-те години. На 19 януари 1989 г. те основават Aflopa, която първоначално е била търговец на едро на фармацевтични продукти. През 1991 г. компанията решава да инвестира в производството на лекарства и фармацевтични продукти. Десет години по-късно името е променено на Афлофарм. Оттогава резултатите на Aflofarm нарастват от година на година и в крайна сметка се превръща в лидер на полския фармацевтичен пазар. През 2006 г. г-н Анджей Фурман предава компанията на синовете си - Яцек, Войчех и Томаш. Към днешна дата, компанията е абсолютен лидер в ОТС пазара на Полша, нейни продукти се продават в повече от 30 държави по света.

 

 

В Афлофарм всички лекарствени продукти се произвеждат в съответствие със стандартите на GMP (Добра производствена практика) сертификати. Това е практика, която гарантира, че лекарственият продукт и активното вещество се произвеждат и контролират в съответствие с предназначението им и в съответствие с изискванията, съдържащи се в техните спецификации и документи, които представляват основание за издаване на разрешение за търговия на лекарствен продукт.

 

Водещи продукти на българският пазар са:

  • Паста за зъби Ултрабланка – съдържаща активен въглен, предназначена за избелване.
  • Шампоани от серията Симплик
  • НеоМагни – продукти съдържащи магнезий
  • Апетистер –продукти за апетит

14

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.