Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

4 лв. - 19 лв.
Начало Марки

TePe

Филтри
TePe

TePe

TePe е шведска марка, специализирана в производството на зъбни грижи и орална хигиена. Тя е добре известна сред стоматолозите и потребителите по света благодарение на своите качествени и иновативни продукти, които подпомагат здравето на устната хигиена.

 

Основана през 1965 година, TePe е съсредоточена върху разработването на продукти, предназначени за предотвратяване на зъбни заболявания и поддържане на добра орална хигиена. Техните продукти включват различни видове четки за зъби - от класически до специализирани, интердентални четки, конци за зъби и аксесоари.

 

TePe се отличава с висок стандарт на качество и непрекъснато инвестира в научни изследвания и развитие, за да предоставя на потребителите най-добрите решения за грижа за устата. Марката също така активно работи по образованието на хората, за да насърчи правилната орална хигиена и профилактика сред обществото.

 

TePe е посветена на мисията си да помогне за поддържането на здрава и красива усмивка през целия живот на хората, като предоставя иновативни и ефективни продукти за грижа за устата.

48

продукти

Продукти

Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.