Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

10 лв. - 106 лв.
Начало Марки

4+ Nutrition

Филтри
4+ Nutrition

4+ Nutrition

4+ nutrition е италианска компания създадена през 2004та година от пионери в разпространението в Италия на хранителни добавки за спорт и добро състояние на духа и тялото. Нейната основна цел е да затвори целият производствен процес и да прави продукти само и единствено „произведено в Италия“. Така успява да контролира качеството на суровините, които изпозват и да внедрят иновативни производствени технологии и усъвършенствани формули, резулта от непрекъснати изследвания. Техните хранителни и спортни добавки са създадени на базата на комбинация от страст и наука. Страстта, която имат в търсенето на всяка съставка, която да използват, науката в разглеждането на цялата съществуваща литература, интегрирана с изледвания и полеви експерименти.

Основни неща, с които 4+ Nutrition се гордеят е безопасността и качеството на техните добавки. Те използват модерни производствени технологии и строг продуктов контрол във всички свои предприятия. Всички техни продукти се нотифицират пред италианското Министерство на здравеопазване преди пускането им на пазара.

Те имат 4 основни линии на прозводство:

  • Производителност
  • Храна
  • Здравеопазване
  • Жена

41

продукти

Продукти

Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.