Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

0 лв. - 129 лв.
Начало Марки

Abo Pharma

Филтри
Abo Pharma

Abo Pharma

ABO Pharma GmbH е германска фармацевтична компания, основана през 1996 г. Компанията се фокусира върху производството на лекарства за лечение на редки заболявания.

 

ABO Pharma GmbH разполага с модерни производствени обекти, използващи най-новите технологии и процеси за производство на лекарства. Компанията има екип от опитни професионалисти в областта на фармацевтиката, които работят усилено, за да произведат висококачествени продукти.

 

Основният приоритет на ABO Pharma GmbH е да разработва и произвежда лекарства, които могат да помогнат на хората, които страдат от редки заболявания, които са трудни за лечение. Компанията също така поддържа тясно сътрудничество с медицински специалисти и научни изследователи, за да гарантира, че продуктите, които произвежда, са най-добрите в своя клас.

 

ABO Pharma GmbH произвежда широка гама от лекарства за различни заболявания, включително генетични заболявания, имунологични заболявания и други редки заболявания. Компанията е посветена на производството на лекарства, които са ефективни, безопасни и отговарят на най-високите стандарти за качество.

 

Като една от водещите фармацевтични компании в Германия, ABO Pharma GmbH продължава да инвестира в научни изследвания и развитие на нови лекарства. Компанията се стреми да остане на челните позиции на иновациите в областта на фармацията и да продължи да помага на пациентите да подобрят качеството на живота си.

 

Най-популярните им серии си остават техните мултивитамини и минерали, пробиотичната им серия Флора, продукти на базата на нано сребро – Силвъртус, продукти с исландски лишей – Лихенсед, лепенки за сваляне на температура – Куул пач и много други.

114

продукти

Продукти

Страница 1 от 10
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.