Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

16 лв. - 68 лв.
Начало Марки

Aboca

Филтри
Aboca

Aboca

ABOCA S.P.A. ( Абока)  е италианска фармацевтична компания, основана през 1978 г. Компанията е специализирана в производството на растителни лекарства и добавки към храната, които се използват за подпомагане на здравето и благополучието на хората.

 

ABOCA S.P.A. използва най-новите технологии и научни изследвания, за да разработва продукти от най-високо качество. Компанията работи с над 500 видове растения, които използва като основа за своите продукти. Всички растителни суровини, използвани от ABOCA S.P.A., са произведени в Италия и са внимателно подбрани за да се гарантира тяхната чистота и качество.

 

ABOCA S.P.A. има широка гама от продукти, които включват хранителни добавки, сиропи, капсули и кремове. Компанията е посветена на производството на продукти, които могат да помогнат на хората да подобрят здравето си, да се чувстват по-добре и да живеят по-качествено. Всички продукти на ABOCA S.P.A. са произведени съгласно най-високите стандарти за качество и са налични в над 30 страни по света.

 

ABOCA S.P.A. е един от лидерите в областта на растителната фармакология и е известна с иновативните си подходи към разработката на продукти. Компанията развива нови методи за производство на растителни лекарства и добавки, които могат да предложат по-ефективно лечение и подпомагане на здравето. ABOCA S.P.A. също така има силни връзки с университети и изследователски институти, които помагат на компанията да остане на челните позиции на иновациите в областта на растителната медицина.

 

Като една от водещите фармацевтични компании в Италия, ABOCA S.P.A. продължава да инвестира в научни изследвания и развитие на нови продукти.

 

Всички продукти Aboca са 100% натурални биопродукти, предимно медицински изделия и хранителни добавки, задоволявайки нуждите на повече от 60 здравни потребноси. В България  най-известните продукти са серията против кашлица – GrinTuss, продукти повлияващи естествените защитни сили на организма – Immuno Mix, микроклизми при констипация – Melilax и други продукти, лидери в своите категории

28

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.