Добре дошли в нашия магазин
Аптеката вкъщи

Избери по

Цена

12 лв. - 93 лв.
Начало Марки

Artesania Agricola

Филтри
Artesania Agricola

Artesania Agricola

-15%

 

Artesania Agricola е марка за органични храни и напитки, които не съдържат изкуствени добавки или пестициди. Тяхната философия е насочена към подкрепа на здравословния начин на живот и опазване на природата.

 

Техните продукти са разнообразни и включват органични зеленчуци, плодове, мед, зърнени култури, олио, както и органични напитки като вино и маслиново масло. Те гарантират, че всички съставки в техните продукти са с произход от сертифицирани органични ферми, като се стремят да използват най-висококачествените продукти, за да предложат на своите клиенти вкусни и здравословни храни.

 

Продуктите на Artesania Agricola за детокс са специално разработени за да помогнат на тялото да се освободи от токсините. Техните продукти за детокс са произведени от най-качествените органични съставки и са богати на хранителни вещества, фибри и антиоксиданти, които могат да помогнат на тялото да се очисти и да подобри общото здравословно състояние.

 

Някои от продуктите им за детокс включват органичен зеленчуков смут със спанак и ябълки, органични граноли с овес и ядки, както и органичен мед от цветята на гора. Тези продукти не само че могат да помогнат на тялото да се очисти от токсините, но също така могат да бъдат част от един здравословен начин на хранене.

101

продукти

Продукти

Страница 1 от 9
«1 2 3 4 5 6 7 8 9»

Нови продукти:

Лиценз аптека:

HomePharma.bg  е официално регистрирана онлайн аптека към ИАЛ. Сайтът има право да извършва търговия с лекарствени продукти без лекарско предписание по интернет.